Mød hvalpene!

Mød hvalpene!

Ryder

Ryder

Ryder er hvalpenes leder. Han lærer dem alting med sit store hjerte. Ryder er altid positiv og har alle de nødvendige evner, så PAW Patrol får ordnet sagerne. Vidste du at Ryder har højteknologiske jetski, der kan forvandles til en ATV eller snescooter? Han har brug for den på alle de eventyrlige missioner.

Chase

Chase

Her er Chase. Han er en schæferhund. Han kan godt lide at være ansvarlig for gruppen med sine naturlige lederevner og atletiske bevægelser. Chase har sin egen politibil og megafon. Chase er god til det hele, men pas på. Hvis Chase kommer for tæt på katte eller fjer er han nødt til at gå, fordi han er allergisk over for det.

Marshall

Marshall

Marshall er altid fyr og flamme, fordi han har sin egen brandbil. Marshall er en Dalmatinerhund, der elsker gang i den. Han synes alting er spændende, men han kan også godt være lidt klodset nogle gange. De andre hunde i PAW Patrol hører ham hele tiden sige "Jeg er ok", så det er jo godt.

Rubble

Rubble

Her er Rubble. Denne Bulldog har en bulldozer. Rubble ved bare alt om at stå på skateboard og snowboard. Det gør ham super hurtig. Han har ikke noget imod at blive snavset. Rubble er 100% engageret under PAW Patrol-missionerne. Han giver aldrig op.

Skye

Skye

Her er Skye. Skye er virkelig modig og hun elsker at flyve i sin helikopter eller med sin rygsæk på. Vidste du at hun altid prøver at lave en back flip når hun flyver? Det er hun rigtig god til. Skye er altid i godt humør og prøver altid at være høflig og dukke op med et stort smil.

Rocky

Rocky

Det her er Rocky. Rocky har altid rygsækken fyldt med praktisk værktøj, som han bruger når han er på PAW Patrol-mission. Han er altid begejstret og har masser af idéer til at få problemerne løst. Rockys hjerte er grønt og han tager genbrug meget alvorligt.

Zuma

Zuma

Zuma er en legesyg Labrador-hvalp der elsker vand og han er holdets vandredningshund. Han er fem år, glad og fuld af energi og er en rigtig strand-hvalp, som elsker at surfe og have det sjovt. Han prøver altid at få de mere alvorlige hvalpe som Chase og Rubble i godt humør.

Everest

Everest

Everest er en munter Husky-hvalp og det nyeste medlem af PAW Patrol. Hun bor sammen med Jake oppe på hans snebelagte bjerg og er vild med at glide på maven. Is eller sne, hun er parat!

Cookies sørger for at dette websted fungerer flydende. Disse cookies indsamler ikke personlige data. Læs mere